Aktuellt
Styrelse

Stadgar

Klubben
Medlemsskap
Spanielprov
Retrieverprov
Viltspårprov
Utställning
Länkar
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Klubben


 
Hej & välkommen! till Svenska spaniel & retrieverklubbens Kirunasektion och vår hemsida!

Vi är en liten med aktiv klubb med "säte" i Kiruna. Vår sektion är en "underliggande" sektion till avdelningen,
[Norrbottensavdelningen] som i sin tur är en av flera avdelningar som "ligger under" [SSRK]. Norrbottensavdelningen består av 5 sektioner till förutom vår, det är [SSRK-Gällivare], [SSRK-Kalix]
[SSRK-Boden
], [SSRK-Luleå] och [SSRK-Piteå]
[SSRK:s huvudsida] hittar du länkar till alla avdelningar i Sverige med sina sektioner.

Att bli medlem i SSRK-Kirunasektionen betyder att du går med i en klubb som tycker om att anordna bra, intressanta & roliga kurser/aktiviteter där du som hundägare utvecklas tillsammans med andra med samma intresse! här finns redan en stor bredd på olika aktiviteter, såsom bla jakt, viltspår, utställning, lydnad, valpkurser, allmänlydnadskurser, inofficiella utställningar och mycket mer!


Så fort vi planerat klart en kurs eller annan aktivitet finns den alltid på sidan Aktuellt som är den sida som öppnas när du kommer in på vår hemsida.
 
För att delta på våra kurser & arrangemang kräver vi inte medlemsskap eller att du måste ha en spaniel eller retriever.

För att delta på våra kurser & arrangemang kräver vi inte medlemsskap eller att du måste ha en spaniel eller retriever. Vi välkomnar ALLA hundägare & raser. Vi informerar tydligt på alla våra aktiviteter till vilka raser just den specifika aktiviteten vänder sig till, MEN medlemsraser & medlemmar har alltid förtur!

Vi tycker det är kul med nya medlemmar & hoppas ni lockas med av att komma med på något, ni kommer inte att ångra er!
Det ÄR roligt att vara aktiv med sin hund och att träna tillsammans! och man ska inte känna att man inte kan något eller att det bara är "gamla rävar" som är aktiva, nej maila eller slå en signal till någon av oss i styrelsen! i vår sektion finns plats för ALLA!!!
 Man måste inte vara spaniel eller retriever för att ha kul i vår sektion!  Foto: Anna Wikström
 

Ny som "gammal" medlem, så är det bara roligt om du vill vara aktiv med att anordna & hjälpa till!!


Ny som "gammal" medlem, så är det bara roligt om du vill vara aktiv med att anordna & hjälpa till!! det behövs alltid funktionärer eller annan hjälp, du lär dig mycket genom att vara delaktig! kom jättegärna med förslag på olika kurser & aktiviteter till styrelsen, eller varför inte rentav vara med i styrelsen, det är både givande, intressant & kul!

Styrelsens e-poster & telefonnummer finns under länken Styrelse vi finns där för att hjälpa till, så var inte rädd för att maila eller ringa.

Varmt Välkommen till vår sektion!